رنگ زدن دیوار گچی
چگونه دیوار گچی را رنگ کنیم؟
اگر می خواهید دیوارهای گچی منزل خود را برای اولین بار رنگ کنید لازم است اصولی را رعایت کنید که این اصول برای دیوارهایی که یک بار رنگ خورده اند لازم نمی باشد. مهم ترین کار زیر سازی قبل از نقاشی ساختمان است برای اینکار شما باید این مراحل را به ترتیب و با دقت انجام دهید :
۱- پشت تیغ کشیدن ملایم روی گچ
۲- روغن زیر کار مناسب گچ
۳- ماستیک با یتونه مناسب
۴- سمباده بعد از خشک شدن بتونه(۲۴-۱۲ الی ساعت بعد)
۵- گردگیری گرد و خاک حاصل سنباده
۶- رنگ آمیزی با قلمو و غلتک (نحوه استفاده از غلتک و مقدار رنگ مصرفی روی دیوار در این مرحله به شکیل تر شدن کار انتهایی کمک زیادی می کند.- مرحله آستری نقاشی ساختمان)
۷- بعد از کامل خشک شدن رنگ اولیه و آستری با بتونه مخصوص، سطح کار (دیوار) لکه گیری می شود.
۸- بعد از خشک شدن (۱۲ الی ۲۴ساعت) مرحله دوم سنباده کاری با سنباده نرم انجام می شود.
۹ -گردگیری
۱۰- رنگ دوم
۱۱-رنگ سوم(این مرحله با دو غلتک انجام می شود. غلتک ترک و ایتالیایی برای شکیل تر شدن نتیجه کار )
۱۲- در صورت نیاز رنگ روغن چهارم.
ابتدا دیوارها را تمیز کنید با استفاده از یک اسفنج نسبتا زبر، گرد و خاک و لکههای چرب و کثیف روی دیوار را با آب و کمی مایع ظرفشویی ملایم پاک کنید و سپس با آب بشویید تا باقیمانده مایع ظرفشویی کاملا پاک شود.
حاشیه دیوارها، قرنیزها، دور پنجرهها و چهارچوب درها را با نوارچسب آبی رنگ مخصوص بپوشانید. حتما از نوارچسبهای مخصوص نقاشی استفاده کنید چون دوام بیشتری دارند و تا یک هفته قابل استفاده مجدد هستند.
بلافاصله پس از اتمام کار و قبل از این که رنگ دیوارها خشک شود، این نوارچسبها را بکنید. در غیر این صورت ممکن است رنگ دیوار همراه آن کنده شود.
آستر زدن دیوار
دیوارها را ابتدا آستر بزنید و بتونه کنید. بیشتر مردم فکر میکنند، دیوارهایی که قبلا چندبار رنگ شدهاند دیگر نیازی به آستر زدن ندارند اما درواقع آستر زدن باعث میشود که رنگ بهطور یکنواخت روی دیوار بنشیند. به این ترتیب در انتها، دیوارها ظاهری درخشنده و صاف خواهند داشت.رنگ کردن دیوار
اگر برای رنگ کردن از غلتک استفاده میکنید، حاشیهها و گوشههایی را که دسترسی به آنها آسان نیست، با قلممو رنگ بزنید. دقت کنید، درها و پنجرهها رنگی نشوند.
تکنیک w
یک توصیه مهم این است که از تکنیک w استفاده کنید. یعنی ابتدا با غلتک روی قسمتی از دیوار، رنگ را به شکل w بکشید، سپس بدون اینکه غلتک را بردارید، w را بهطور کامل رنگ کنید. تمام قسمتها را به همین ترتیب رنگ بزنید تا آن دیوار کاملا رنگ شود.
کنارهها و چهارچوبها را هم رنگ کنید. وقتی رنگ دیوارها کاملا خشک شد، کنارههای دیوارها را با نوارچسب مخصوص بپوشانید، سپس چهارچوب درها و پنجرهها را با قلممو رنگ بزنید.
میتوانید دیوارها را بهراحتی و با صرف وقت کمتر رنگ کنید. با توجه به نکات زیر در وقت، انرژی و رنگ مصرفی صرفهجویی کنید.
فقط نوک قلممو را به رنگ آغشته کنید. بیشتر از یکسوم قلممو را در ظرف رنگ فرو نبرید. رنگ اضافه نهتنها سرعت کار را افزایش نمیدهد، بلکه در قسمت پایین موهای قلممو جمع میشود و تمیز کردن آن بسیار دشوار است. درضمن این کار باعث میشود که قلممو زودتر خراب شود.
با یک پیچگوشتی که به سر آن یک تکه پارچه پیچیدهاید، داخل شیار لبه قوطی رنگ را تمیز کنید. اگر رنگ در این شیارها جمع شود، در قوطی خوب بسته نمیشود.
قبل از بستن در قوطی، ابتدا روی دهانه آن یک کیسه پلاستیکی نازک قرار دهید، سپس در آن را بگذارید و با وسیلهای مثل چکش در آن را محکم کنید.
با یک ماژیک ثابت، اسم و شماره رنگ را روی در قوطی بنویسید. درضمن با یک تکه پارچه کمی از همان رنگ را روی در قوطی بمالید. با داشتن مشخصات رنگ داخل قوطی، هنگام استفاده مجدد از آن، کار شما آسانتر میشود.
:: برچسبها:
,نقاشی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,رنگ امیزی ساختمان,رنگ کاری ساختمان,نقاشی ساختمان,رنگ روغنی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاش ساختمان,رنگ روغن ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگهای ساختمانی,ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,انواع رنگ ساختمان,نقاشی رنگ روغن ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمان,بتونه کاری دیوار,بهترین نوع رنگ ساختم ,رنگ کردن ساختمان,رنگ ساختمان,رنگ کاری ساختمان,ساخت بتونه ساختمان,ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,رنگ امیزی ساختمان,ساختن رنگ ساختمان,رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی,رنگ های ساختمان,بتونه کاری,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,جدول ترکیب رنگهای ساختمانی,آموزش بتونه کاری دیوار,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,پمپ رنگ,رنگ های ساختمانی,رنگامیزی ساختمان,رنگ روغن دیوار,رنگ روغن ساختمانی,قیمت رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی ساختمان رنگ روغن,نقاشی ساختمان با غلطک,نقاشی ساختمان با پیستوله,نقاشی ساختمان رنگ روغن,رنگ پلاستیک روی رنگ روغن,رنگ پیکوکالر,ترکیب رنگهای ساختمان,ترکیب رنگ های ساختمانی,رنگهای ساختمان,رنگ روغنی پایه آب,طرح رنگ آمیزی ساختمان,انواع رنگ امیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان,آموزش رنگ زدن ساختمان,آموزش رنگ کاری ساختمان,آموزش رنگ کردن ساختمان,اصول رنگ امیزی,آموزش رنگ آمیزی فلز,آموزش رنگ کردن ساختمان,اموزش بتونه کردن دیوار, ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1